CAFETARIA 'T FRIETJE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4943 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria 't Frietje. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 20:34 Slappe friet, snotterige kip,paprika,ui met chilisaus. Ben er best misselijk van..
27 nov 2022 om 18:52 jammer patat was erg koud !!!!!!!
27 nov 2022 om 18:44 De bezorger was op tijd. Het eten was warm en weer erg lekker.
26 nov 2022 om 20:42 Zowel friet en snacks waren perfect!
26 nov 2022 om 15:59 Iets te laat, verder alles goed.
25 nov 2022 om 20:20 We hebben 2 uur gewacht op de bestelling. (Met 4 kleine kids) Volgens thuis bezorgd was de bezorger onderweg maar de patat was nog niet gebakken. Cola gekregen ter compensatie voor het wachten. Patat was warm, dat scheelt.
25 nov 2022 om 20:07 We hadden een uur van tevoren besteld, maar uiteindelijk nog ruim een half uur zitten wachten. Telefonisch was er ook niet door te komen. Friet en snacks wel helemaal goed en warm.
25 nov 2022 om 19:20 Twee uur gewacht op bestelling. Vervolgens gebeld en kregen toen te horen of we nog een half uur wilden wachten!
25 nov 2022 om 19:18 90 minuten is nog te kort. Wij zitten ten nu nog te wachten. Eens maar nooit weer daar iets bestellen. Op de app staat dat het bijna geleverd wordt en zitten nu al een uur langer te wachten. 17.15 uur besteld en 19.15 uur nog aan het wachten op eten
24 nov 2022 om 19:49 Beetje jammer dat gemiddelde bezorgtijd wordt aangegeven met 30 min. Maar bestelling pas na 60 min bezorgd werd.
23 nov 2022 om 19:45 Was lekker heet alleen de bamischijf mag de korst wat meer doorbakken zijn voor de rest top
23 nov 2022 om 19:35 Perfect